Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Dit is een module voor gevorderden en kan gevolgd worden na het succesvol behalen van de jonge honden – of één van de Samen in Balans Basis modules.
Het doel van deze module is het samen erop uit gaan met je hond waarin de ontspanning centraal staat.

Deze module bestaat uit vijf lessen, waarvan de eerste les een online theorieles is van Anniek Winters zelf waarbij je alle grondbeginselen leert van de hondenpsychologie.

Heb je deze les al gevolgd tijdens de jonge honden – of Samen in Balans basis modules? Dan hoef je deze les niet te volgen. Wel is het belangrijk om de kennis hiervan paraat te hebben om ook deze module goed te kunnen doorlopen.

De stad in, de markt op, op het terras genieten, wandelen door het park, een kleine boodschap. Zo zijn er talloze voorbeelden van het meenemen van je hond in een prikkelrijke omgeving.

Na de module weet je precies hoe je je hond in een nieuwe situatie het beste kunt begeleiden zonder dat hij stress ervaart van de nieuwe prikkels. Je zult geen enkele situatie meer uit de weg gaan en volop genieten van het meenemen van je hond.

Tijdens de module zul je ook merken dat het contact met je hond verbetert, ook zal de module de vertrouwensband versterken. Kortom, de relatie wordt ook beter.

De vijfde les wordt afgesloten met een theorie- en praktijk examen welke wordt afgenomen op een terras.

De module start op deze datum en heeft 4 opvolgende lessen op dezelfde dag en tijd. 

Share This Event!

Ga naar de bovenkant